0
Your Cart

Garantie

Alle kaarsen van Szia worden met de hand gemaakt. De kaarsen kunnen imperfecties bevatten zoals “wet spots”, luchtbellen en “frosting”. Ook kan het zijn dat elke kaars iets anders van kleur of geur is.

Wet spots kunnen ontstaan wanneer de was afkoelt en krimpt in de container (het glas). Sommige delen koelen sneller af dan andere. Hierdoor trekt een deel van de was weg van het glas terwijl het andere deel zich aan de randen van het glas hecht. Szia probeert wet spots te voorkomen, helaas is dit niet altijd te voorkomen. Wet spots kunnen ook ontstaan na het branden van de kaars of tijdens het transport. Wet spots hebben geen invloed op manier waarop de kaars brandt, het is enkel esthetisch. Wet spots vallen voornamelijk op bij kaarsen in een transparante container. Mocht je dit niet mooi vinden, adviseer ik je om voor een gekleurd glas te kiezen.

Frosting is een witte uitslag op de kaars en wordt veroorzaakt door de groei van kleine kristallen op het oppervlak van de natuurlijke was. Frosting heeft geen invloed op de manier waarop de kaars brandt. Het is enkel een teken dat er bij de productie geen chemische middelen gebruikt zijn.

Is er een product kapot of ben je er ontevreden over? Neem dan contact op met de klantenservice. Stuur je ordernummer en een foto van het product op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Gepersonaliseerde producten die volgens specificaties van de klant gemaakt zijn nemen wij niet retour.