0
Your Cart

Klantenservice

Waar gaat je vraag over?

We zijn bereikbaar op

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur

Zaterdag & zondag : 10.00 – 18.00 uur

Need Help?

FAQs

De meest gestelde vragen...

In een Candle Secret komt tijdens het branden een persoonlijke boodschap vanuit de gever tevoorschijn. De boodschap die in de kaars tevoorschijn komt is bedrukt op transparant papier waardoor alleen de tekst in het kaarsvet opvalt. Het is ook mogelijk om een afbeelding in de kaars te plaatsen, zoals een echo. De boodschap komt na 10 tot 20 minuten branden tevoorschijn en kan met de kaars opbranden of verwijderd en bewaard worden. Zo houdt de ontvanger de boodschap altijd bij zich.

Een Candle Secret heeft minimaal 30 branduren. De ontwerper kan zijn Candle Secret van begin tot eind zelf samenstellen/personaliseren. Er is keuze uit 4 verschillende kleuren glas, 2 type lonten en 4 geuren. Tot slot wordt er een tekst en/of afbeelding gekozen.

Szia staat ervoor dat al haar kaarsen 100% natuurlijk zijn. Er wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke soja & kokosnoot was, natuurlijke etherische oliën (mocht een geur gewenst zijn), natuurlijke mica poeders voor de kleur en de lonten zijn vrij van paraffine. Het glaswerk is hittebestendig en kan na het opbranden van de kaars hergebruikt worden als voorraadpot of plantenpot.

Szia hanteert een verwerkingstijd van gemiddeld 1 tot 3 werkdagen.

Wij proberen bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te versturen. Zodra je bestelling klaar is om verstuurd te worden, ontvang je hierover een mail. Wij versturen alleen pakketten met een track & trace code. Houdt de track & trace in de gaten voor de actuele bezorginformatie.

– PostNL pakket post heeft geen bezorging op zondag.

De container kaarsen worden gemaakt van een blend met natuurlijke soja & kokosnoot was. De decoratieve kaarsen worden gemaakt van soja was. Deze wassoorten zorgen ervoor dat er geen roet uitgestoten wordt tijdens het branden. De kaarsen branden 25% tot 40% langer i.t.t. paraffinekaarsen. Szia’s kaarsen zijn 100% ecologisch, biologisch en niet chemisch.

Op de pagina tips & informatie wordt uitgelegd hoe jij jouw kaars het beste kan verzorgen. Bij elke bestelling wordt een papieren Candle Care kaart geleverd.

Zeker! Vink op de productpagina van de kaars het vakje “Cadeauverpakking” aan. Wil je er een handgeschreven kaartje bij? Laat in het tekstvak achter welke tekst je op het kaartje wilt hebben.
Wij kunnen de bestelling ook naar de gelukkige ontvanger versturen! Vul bij het factuuradres je eigen gegevens in. Vink hierna het vakje “Verzenden naar een ander adres?” aan. Vul hier de adresgegevens van de ontvanger in.