0
Your Cart

Szía Gifts DIY pakketten

Leuk dat je aan de slag gaat met een Szía Gifts DIY pakket!
Op deze pagina vind je de bijbehorende handleidingen. Klik op handleiding die bij jouw pakket hoort. Vul de gekregen code in en de DIY handleiding verschijnt.
Veel plezier met het maken van prachtige creaties! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

DIY handleidingen

Flesje vol geluk

Droogbloemen ring

Onze DIY Pakketten

Szía Gifts biedt op dit moment 4 verschillende DIY pakketten aan. Wanneer je voor het DIY pakket figuurkaarsen kiest, heb je de keuze tussen 6 verschillende mallen. Kies je ervoor om zelf een Candle Secret te maken, dan heb je keuze tussen een klein- en groot formaat kaars. Het flesje vol geluk heeft ook 2 verschillende variaties. Een klein flesje met daarin alleen edelstenen of een groot flesje met edelstenen en een gelukspoppetje. Wanneer je kiest voor de droogbloemen ring, heb je de keus tussen een zwart of gouden ring. Voor de droogbloemen heb je keuze uit de volgende kleurtinten: Beige/wit, paars/wit/beige of roze/wit/beige.

Contact

Heb je een vraag, loop je vast of kom je er even niet uit? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!
Je kan ons bereiken door het formulier op de contact pagina in te vullen, op de website een chat te starten of een berichtje te sturen via Instagram: @szia.nl.
Wij vinden het ook altijd leuk om foto’s te ontvangen van de creaties die je gemaakt hebt met behulp van onze DIY pakketten!